Παρακαλω περιμενετε
Menu
Χωρα:
Ελλάδα
Πολη:
Αθήνα
Οδος:
Κ. Παλαμά 25, 12132, Περιστέρι
Email:
hello@dimanche.gr
Τηλεφωνο:
+30 215 215 512
σχετικα με εμασ

Λύση της φωτογραφικής αποτύπωσης
είναι πάντα ποιος είναι ο πελάτης.

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ
01
η φιλοσοφία της dimanche

Το ταξίδι ξεκινά από τις εικόνες που σε κάνουν να το ονειρευτείς.

Αυτή τη φιλοσοφία έχουμε στην Dimanche και ως ταξιδιώτες, αλλά και ως επαγγελματίες φωτογράφοι αρχιτεκτονικών χώρων.

Η ομάδα μας ξεκίνησε το 2016 με έδρα την Αγγλία - τη χώρα που άνοιξε τον δρόμο για τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες στον τομέα της αρχιτεκτονικής φωτογράφισης. Μέσα από σημαντικά projects και συνεργασίες -όπως με την Airbnb, μεταξύ άλλων- η Dimanche αναπτύχθηκε με πολύ γρήγορους ρυθμούς· έτσι, σύντομα επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας και στη χώρα μας, την Ελλάδα.

Ως πρωτοπόρος εταιρεία του κλάδου με εμπειρία στην πιο ανεπτυγμένη αγορά της Ευρώπης, δεν σταματάμε στιγμή να εξελισσόμαστε, έχοντας πάντα το βλέμμα στο μέλλον. Γι’ αυτό σήμερα η μορφή της Dimanche είναι κιόλας τελείως διαφορετική απ’ όταν ιδρύθηκε, ώστε να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Παρέχουμε πλέον τρεις διαφορετικές υπηρεσίες: τη Φωτογράφιση Αρχιτεκτονικών Χώρων, τη Φωτορεαλιστική Απεικόνιση και την Εικονική Περιήγηση.

02
στοχοσ

Ο στόχος μας είναι όλες οι επιχειρήσεις που φωτογραφίζουμε να αποκτήσουν κάτι που πηγαίνει πολύ πιο πέρα από τις εικόνες: κάθε project που αναλαμβάνουμε μετατρέπεται σε μία ολοκληρωμένη ιστορία, η οποία προσκαλεί τον επισκέπτη να γίνει μέρος της. Μ’ αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτουμε τη μοναδική εμπειρία που θα βιώσει ο ταξιδιώτης στο κατάλυμά σας, ενώ ταυτόχρονα πετυχαίνουμε αυτό που θέλατε να πετύχετε και εσείς, δημιουργώντας τον συγκεκριμένο χώρο: εικόνες που από την πρώτη ματιά γεννούν το συναίσθημα «θέλω να βρεθώ εκεί, θέλω να το ζήσω».

03
η ομαδα τησ dimanche

Η ομάδα της Dimanche αποτελείται από ταλαντούχους φωτογράφους και πλαισιώνεται από αρχιτέκτονα μηχανικό και developer με σαφές όραμα, δημιουργικότητα, τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα της απεικόνισης αρχιτεκτονικών χώρων.

Εκτός από την Αρχιτεκτονική Φωτογράφιση, ειδικευόμαστε επίσης στη δημιουργία Σύνθετων Εικονικών και Πραγματικών Περιηγήσεων, με κύριο άξονα τη φωτογράφιση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων με HD Cameras, Action Cameras & Studio Setup, αλλά και την Αεροφωτογράφιση υψηλής ευκρίνειας (HD) με χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών τύπου Drone τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των λογισμικών Adobe Suite, Capture One, Raya Pro κ.ά., παρουσιάζουμε κάθε φωτογραφικό έργο με απόλυτη σαφήνεια, αλλά και με την αισθητική που του ταιριάζει.

Στην Dimanche αναπτύσσουμε συνεχώς τις γνώσεις μας μέσω σεμιναρίων και webinars, ώστε να έχουμε πάντα την πιο εξειδικευμένη και «φρέσκια» ματιά σε ό,τι σχετίζεται με το αντικείμενό μας: από την ακριβέστερη και ρεαλιστικότερη απεικόνιση του καταλύματος, μέχρι και τη λεπτομερέστερη επεξεργασία του φωτογραφικού υλικού, γνωρίζουμε πώς θα κάνουμε τον χώρο σας να ξεχωρίσει.

Δεν είναι τυχαίο ότι το motto μας είναι «Αυθεντικές Φωτογραφίες, Πλούσιες Ιστορίες». Μια ματιά στο portfolio μας είναι η απόδειξη· αντιμετωπίζουμε κάθε χώρο φιλοξενίας σαν ένα brand που πρέπει να «συστήσουμε» στο κοινό με τόσο ελκυστικό τρόπο, ώστε να γίνει συνειδητά η πρώτη του επιλογή.

04
οι υπηρεσιεσ τησ dimanche

Η Dimanche προσφέρει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής Φωτογράφισης, Φωτορεαλιστικής Απεικόνισης και Εικονικής Περιήγησης σε Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, Βίλες, Resorts, Διαμερίσματα, Real Estate Offices, Βιομηχανικά Κτήρια, Αρχιτεκτονικά, Διαφημιστικά & Μεσιτικά Γραφεία, Εκθεσιακά Περίπτερα, Εταιρικά Stands, Booking και Websites.

Για την ομάδα μας, κάθε χώρος είναι ένα brand που έχει μοναδικό χαρακτήρα· και ο καλύτερος τρόπος για να τον γνωρίσει το κοινό, είναι να τον αισθανθεί με την αμεσότητα και τον ρεαλισμό που προσφέρει από την πρώτη ματιά η επαγγελματική αρχιτεκτονική φωτογραφία.

Φωτογράφηση

Η δουλειά μας δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να δημιουργούν μοναδικές εμπειρίες χρήστη που προσελκύουν, συναρπάζουν και προσφέρουν αποτελέσματα.

Φωτορεαλισμός

Αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης ενσωματώνοντας  πληροφορίες σε συναρπαστικά σχέδια για χρήση σε ψηφιακές καμπάνιες.

Εικονική περιήγηση

Βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν μια προσαρμοσμένη και συνοπτική στρατηγική επωνυμίας που θα αρέσει στους πελάτες σας.

05
Αυθεντικές Φωτογραφίες,
Πλούσιες Ιστορίες
Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός, ότι μια ανασκόπηση του portfolio μας αντικατοπτρίζει αυτή τη φιλοσοφία και τη μοναδική ιδιότητα των δεξιοτήτων και της ομάδας μας.
Vision, Mission & Values
Πιστεύουμε στη διαδικασία μέσω της οποίας μία επιχειρηματική ιδέα αποκτά συναίσθημα και καταφέρνει να το μεταδώσει στο κοινό της μέσα από το visual communication και το content marketing. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται branding και πρόκειται για το vision, mission και τα values μιας επιχείρησης.
Τεχνογωσιά – Τεχνολογία & Υπηρεσίες
Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνολογία και τους διοικητικούς πόρους, προωθούμε δυναμικά την πρακτική αλληλεπίδραση των πελατών μας μέσω της φωτογραφικής απεικόνισης της εκάστοτε επιχείρησης.
Previous
Next
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Έχετε κάποιο έργο;

Μεγάλη ποικιλία σε έργα σε όλη την Ελλάδα.