Παρακαλω περιμενετε
Menu
Χωρα:
Ελλάδα
Πολη:
Αθήνα
Οδος:
Κ. Παλαμά 25, 12132, Περιστέρι
Email:
hello@dimanche.gr
Τηλεφωνο:
+30 215 215 512
υπηρεσιεσ

Φωτογράφηση Αρχιτεκτονικών Χώρων

Κατεβείτε προς τα κάτω
01

Στην Dimanche ξέρουμε ότι μία και μόνο φωτογραφία ενός καταλύματος, ξενοδοχείου ή αρχιτεκτονικού χώρου μπορεί να κερδίσει τον επισκέπτη. Πρόκειται για τη δύναμη της εικόνας να δημιουργεί συναισθήματα, γι’ αυτό και φροντίζουμε κάθε φωτογραφία των projects που αναλαμβάνουμε να είναι τέλεια από όλες τις απόψεις: σκηνοθετικά, φωτιστικά, τεχνικά, αλλά και γεμάτη «ζωή» - να αιχμαλωτίζει όλη την αλήθεια και τη δυναμική του χώρου σας.

Πριν τη φωτογράφιση, η ομάδα μας θα ζητήσει να μάθει το όραμα πίσω από την επιχείρησή σας, ώστε να διαμορφώσουμε την καλύτερη στρατηγική για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις της αγοράς· χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία μας με την Airbnb και τη Luxury Homes, είμαστε πάντα στην «καρδιά» των τάσεων που κυριαρχούν παγκοσμίως.

Στη φωτογράφιση θα αξιοποιήσουμε τον πιο προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, τη βαθιά γνώση και την πολυετή μας εμπειρία, ώστε να αναδείξουμε ό,τι έχετε δημιουργήσει με τον πιο ρεαλιστικό και ταυτόχρονα ελκυστικό τρόπο.

Η συνεισφορά μας, όμως, δεν σταματά εκεί: κάθε «κλικ» θα μετατραπεί σε ξεχωριστή σελίδα μιας ολοκληρωμένης ιστορίας για τον δικό σας χώρο φιλοξενίας, την οποία θα αφηγηθούμε με μοναδικό τρόπο μέσα από τις εικόνες του.

02
εργα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

Έχετε κάποιο έργο;

Μεγάλη ποικιλία σε έργα σε όλη την Ελλάδα.