Παρακαλω περιμενετε
Menu
Χωρα:
Ελλάδα
Πολη:
Αθήνα
Οδος:
Κ. Παλαμά 25, 12132, Περιστέρι
Email:
hello@dimanche.gr
Τηλεφωνο:
+30 215 215 512
SERVICES

Αρχιτεκτονικός Φωτορεαλισμός

SCROLL DOWN
01

Με τον Φωτορεαλισμό, η Dimanche δημιουργεί την ακριβέστερη 2D απεικόνιση κάθε  αρχιτεκτονικού χώρου, ακόμα και πριν τον ολοκληρώσετε.

Είτε ξεκινάτε ένα νέο αρχιτεκτονικό project, είτε βρίσκεστε σε διαδικασία ανακαίνισης κάποιου κτηρίου, ο αρχιτέκτονας της ομάδας μας θα το σχεδιάσει ρεαλιστικά, σε διασδιάστατο μοντέλο που απεικονίζει όλες τις πτυχές του με τον πιο φυσικό τρόπο.

Η συγκεκριμένη διαδικασία έχει το πλεονέκτημα να αποδίδει με ρεαλισμό την εικόνα κάθε χώρου στις ιδανικές συνθήκες, χωρίς τις τεχνικές απαιτήσεις μιας παραδοσιακής φωτογράφισης· για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να την προγραμματίσουμε σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες της ημέρας για να πετύχουμε το κατάλληλο φυσικό φως που αποδίδει την ατμόσφαιρα και την αισθητική των χώρων σας στο 100%.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σύγχρονη λύση φωτογραφικής απεικόνισης που προσφέρει η Dimanche, η οποία μπορεί να αναδείξει τον χώρο σας στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, αφού τον αποτυπώνει ακόμα και με τις τροποποιήσεις που έχετε σκοπό να κάνετε στο μέλλον!

02
projects
CALL TO ACTION

Do you have a project?